Yaz kampına katılacak
Özel Biga Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Nehir Üzel, TÜBİTAK Biyoloji Olimpiyat Sınavı 1. aşamayı başarıyla geçerek yaz kampına kabul edildi.
Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, TÜBİTAK Biyoloji Olimpiyat Sınavı 1. aşamayı başarıyla geçerek yaz kampına kabul edilen Nehir Üzel'i makamında ağırladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen Tübitak Biyoloji Olimpiyat Sınavı 1.aşamayı başarıyla geçerek yaz kampına kabul hakkı elde eden Özel Biga Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Nehir Üzel, Biyoloji öğretmeni Selen Çakas Coşkun ve Kampüs Müdürü Musa Çetin'i tebrik etti ve süreçle ilgili bilgi aldı.
Özel Biga Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi öğrencisi Nehir Üzel, Biyoloji Olimpiyat Sınavı 1.aşamasını başarıyla geçerek Gebze TÜBİTAK Fen Lisesi'nde yapılacak yaz kampına katılacak. Kampta Türkiye'nin seçkin üniversitelerinde akademisyenlerden eğitim alacak olan öğrenci Nehir Üzel, daha sonra yapılacak 2. aşama (final) sınavında Türkiye'nin Biyoloji Olimpiyat takımına girmek için çabalayacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen; öğrenciyi, öğretmenini ve Biga Bahçeşehir Koleji yönetimini tebrik ederek bundan sonraki aşamalar için başarı dileğini iletti. Bilen ayrıca, Biga’nın bu alanda da söz sahibi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Haber Merkezi