Gündem

Ezine’de Minik Öğrencilerden Şehitler Camii’ne Gönülden Destek

Ezine İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paraları yapımı devam eden Şehitler Camii için bağışlayarak anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.

Ezine’de Minik Öğrencilerden Şehitler Camii’ne Gönülden Destek

Kurs öğreticilerinin rehberliğinde bir süre boyunca kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları bağışlamak isteyen minik öğrenciler, topladıkları yardımları Ezine Şehitler Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Andaç’a teslim etti.

Yaşları küçük olsa da gönülleri büyük öğrencilerin bu örnek davranışı, caminin yapımına katkı sunmanın yanı sıra yardımlaşma ve paylaşma bilincinin çocuk yaşta kazanılmasına da güzel bir örnek oluşturdu.

Müftü Gümüş’ten Öğrencilere Tebrik

Ezine İlçe Müftüsü Baki Gümüş, duyarlı davranışları dolayısıyla Kur’an kursu öğrencilerini tebrik ederek, çocukların yaptığı bağışın anlamlı bir gönül hareketi olduğunu ifade etti.

Müftü Gümüş, öğrenciler için, “Gayretleri kocaman, geleceğimizin büyükleri evlatlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Rabbim azlarını çok, zorlarını kolay, ömürlerini bereketli, sadakalarını kabul eylesin. Amin.” ifadeleriyle dua etti.

Minik öğrencilerin bu örnek davranışı, iyilik ve dayanışmanın yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.

Kaynak: Editör
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sys Admin
Sistem Yöneticisi
S
Editör Hakkında

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -